Decoria

Decoria Intense och Decoria Essence är injicerbara implantat avsedda för utfyllnad av rynkor och veck, ansiktskonturering och läppar. Decoriaprodukterna bygger på den helt nya DPS-teknologin (Decoria Proprietary Spherication Technology) med mjuka och sfäriska hyaluronsyrepartiklar istället för den traditionella strukturen med kantiga romber. Resultatet är en avancerad produkt som ger ett ännu jämnare och slätare resultat än vad som tidigare varit möjligt.

Produktbeskrivning

Decorias produktlinje består av de två produkterna Essence och Intense som tillsammans täcker in ett brett spektra av behandlingsområden. Decoriaprodukterna är baserade på stabiliserad, syntetisk hyaluronsyra av högsta renhetsgrad. Att produkterna är stabiliserade innebär att de har en långtidsverkande effekt med en hållbarhet i huden upp till 12 månader.

Hyaluronsyra är en naturligt förekommande substans i människokroppen. Den tvärbundna hyaluronsyran hos Decoria efterliknar strukturen hos den hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen, vilket ger en produkt med mycket hög biokompatibilitet.

Decoria som en produkt som är både säker, lättanvänd, samt med långtidsverkande effekt.

Svensk tillverkning

Decoria tillverkas av Bohus BioTech AB i Strömstad som har över 20 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av hyaluronsyrebaserade produkter. Decoria är resultatet av era års forskning och utveckling, samt produktutvärdering tillsammans med klinik. Den unika produktionsprocessen bakom Decoria ger en produkt som trots låg tvärbindningsgrad har en lång hållbarhetstid i huden.

My colleagues’ and my ambition is to always be at the forefront of research and manufacture innovative products that help to develop our clients’ activities, achieve the best results for the patient, and of course be safe and easy to handle.

Daniel C. Ogbonnaya, Researcher and founder of Bohus BioTech

FÖRDELAR MED DECORIA

  • JÄMNT OCH SLÄTT RESULTAT

    Ny och avancerad DPS-teknologi ger ett ännu jämnare och slätare resultat än tidigare.

  • UNIK PRODUKTIONSPROCESS

    Unik produktionsprocess ger en biokompatibel och lättarbetad produkt med låg risk för överkänslighet och allergiska reaktioner.

  • SVENSK TILLVERKNING

    Svensktillverkad av Bohus BioTech med 20 års erfarenhet av hyaluronsyra, vilket ger en säker och trygg produkt.

Är du intresserad av att prova Decoria?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.