Victus Medical Group

Victus Medical Group AB är Sveriges ledande leverantör gällande estetiska system och vårt helhetskoncept med en mycket bred produktportfölj gör oss unika på marknaden. Med marknadens mest avancerade tekniker inom optisk energi levererar Victus idag lösningar inom områden som solskador, pigmenteringar, hudstruktur, ärrbildningar, hudföryngring mm. Att kombinera behandlingar med optisk energi med olika typer av fillers är ett stort och växande område.

Ansvar

Victus Medical Group AB letar på ett ansvarsfullt sätt, och med kritiska ögon, ständigt efter säkra och effektiva produkter inom detta område. Vår strävan att du som behandlare alltid ska ha en kvalitativ och säker produktportfölj kräver att vi bearbetar marknaden med flexibilitet, närvaro och snabbhet. För att uppnå detta samarbetar vi på Victus med olika framstående tillverkare runt om i världen och erbjuder idag en unik portfölj med fillers-produkter.

Vårt koncept

Vår portfölj bestående av kalcium-hydroxiapatit och hyaluron-baserade produkter har många unika konkurrensfördelar och särskiljer våra kunder från den övriga marknaden. Vårt helhetskoncept med utbildningar, support, marknadsstöd samt fysisk närvaro utifrån dina behov är också en avgörande framgångsfaktor för dig i din verksamhet. I samarbete med framstående läkare, docenter och andra experter runt om i världen erbjuder vi en kompetensbank med seminarier och kurser som ständigt ökar dina kunskaper och håller dig ajour med det absolut senaste på denna marknad.